Liv i bevægelse

“At leve” er oftest en konstant bevægelse mellem tilvalg og fravalg, opture og nedture, indlevelse og udlevelse og ikke mindst oplevelse….

Det kan sætte selv den bedste under pres….

Jeg har selv haft diverse markante livsændrende prøvelser – og ved kun alt for godt hvordan det er, at stå midt i et indre/ydre kaos som i dén grad tager al opmærksomhed – også fra ens eget bedste….
Selv måtte jeg igennem både lykkepiller, årelang terapi og diverse alternative behandlinger for at nå frem til at jeg i bund og grund havde brug for at få kontakt med MIG – mit hele selv.

Ingen kan leve deres liv kun i tankerne – ej heller kun i kroppen. Krop og sind er uadskillelige og derfor skal der også sættes ind begge steder, når virkeligheden kradser lidt for meget…..

Og her kan jeg måske hjælpe DIG!


Rent energetisk kan vores system gå i hårdknude – tankespind kan opstå med tilhørende bekymringer, stress, angst og andre psykiske udslag – og kroppen kan begynde at drille med stive led, fordøjelsesproblemer, hovedpine der eskalerer – ja, du kender sikkert selv følelsen af en eller anden form for “stivhed/træghed” i hele systemet….

Ved brug af NADA øreakupunktur, Access Bars, gong-healing, yogisk akupresur, åndedrætsøvelser og fysiske øvelser kan jeg hjælpe med at booste og skabe balance i det energetiske system, som vi alle har og som er forudsætningen for livet.
Vi er alle skabt til at kunne heale os selv – ikke helbrede, for dagen igår kan ingen ændre på – men jeg kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv og skabe bedre betingelser for dagen der kommer.

Lyder det for godt til at være sandt??
Start med en prøvebehandling til kun 250 kr.
Bestil din tid ved at skrive til mig på liv@livsdesign.dk


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.